Wat anderen zeggen

Kim, praktijk in Haarlem

“Sinds ik in 2010 mijn Welzijnspraktijk ben gestart, heb ik ontzettend veel mogen leren. Naast veel kennis door interessante en afwisselende trainingen, heb ik vooral mezelf enorm ontwikkeld. Ik ben gegroeid als persoon, ben bewuster van mijn talenten en kan deze dus ook inzetten in mijn praktijk, wat resulteert in nog betere contacten en langdurige relaties.

Ik werk veel samen met Anouk, wat ik als heel fijn ervaar. Met haar (en met andere Welzijncoach-collega’s) kan ik overleggen, dingen bespreken waar ik tegen aan loop etc. Samen onze groei ervaren en dat met elkaar kunnen delen vind ik heel speciaal; ik ben Anouk dan ook heel dankbaar dat zij mij die kans heeft laten zien om Welzijnscoach te worden. Mijn wens? Zoveel mogelijk mensen ondersteunen met het verbeteren van hun welzijn en gezondheid, samen met andere collega’s, wereldwijd. 🙂 ”

Marianne, praktijk in Waalre

“Ik heb Anouk leren kennen in het voorjaar van 2010. Vanuit het zuiden (Brabant) ben ik naar Almere gereden omdat het aan de telefoon al zo goed klikte en eenmaal bij haar aan de keukentafel klopte het gevoel zoals ik dat had bij het lezen van haar website en het telefonisch contact dat we samen hadden.
Anouk staat altijd voor mij klaar en helpt mij op weg als ik deze even kwijt ben. Waardevol vind ik ook dat ze aanvoelt op wat voor ’n manier ze er voor je moet zijn en wat je nodig hebt: dat is ’n kwaliteit……………..
Mijn wens is dat ik, naast balans in mijn Family-Life, mij ook verder kan blijven ontwikkelen als Lifestyle Coach en ik ben ervan overtuigd dat zij mij daarmee kan helpen.”

Marijke, praktijk Vigor et Sanitas in Purmerend

“In het jaar 2012 heb ik Anouk ontmoet, tijdens de kennismaking met het bedrijf Herbalife en daarbij veel lieve bijzondere mensen. Zij was toen al zeer gedreven en heeft samen met twee collega’s in 2013 de Welzijnsacademie in Almere opgezet. Vanaf die tijd komen we daar om de week met collega’s bij elkaar. Sinds 2012 is er zeer veel in mijn leven veranderd. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart waarin ik mensen help hun leven te veranderen door middel van gezonde voeding en voldoende beweging.

Anouk, onder andere, heeft mij daar heel erg in gesteund. Zij is degene die heel makkelijk dingen organiseert, graag een verbinding maakt tussen mensen en altijd voor je klaar staat. Met de Herbalife voeding, ter ondersteuning van het dagelijkse voedingspatroon, ben ik veel vitaler geworden. Dat wil ik heel graag delen met zoveel mogelijk mensen. Een goede gezondheid gun ik iedereen.

Ik ben heel dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met Herbalife en daardoor met Anouk en met vele fijne, bijzondere collega’s. Mijn persoonlijke ontwikkeling is in een versnelling terecht gekomen. Ik volg zoveel mogelijk trainingen. De sfeer is daar fantastisch en ik steek er ook nog eens veel van op.”

Elly, praktijk in Volendam

“In 2011 ben ik gestart met mijn eigen welzijnspraktijk en ben ik gaan ervaren hoe het is om werkgever en werknemer tegelijk te zijn. Na jaren op zoek te zijn geweest naar de perfecte baan waarin ik mezelf kon zijn, kwam ik erachter dat ik niet in een functie omschrijving pas. Ik werd mij (door een unieke training) ervan bewust dat ik in m’n welzijnspraktijk al die talenten in kan zetten die ik heb, waardoor mijn werkomgeving zich aan mij aanpast i.p.v. andersom. Door uit m’n comfortzone te treden heb ik zoveel geleerd over mezelf dat ik besef dat het leven niet bestaat uit wat anderen van je vinden, maar vooral waar je jezelf goed bij voelt. Dit geeft een grote voldoening.

Omdat ik zulke fijne, positieve en inspirerende collega’s heb blijf ik zelf ook gemotiveerd en enthousiast. De ondersteuning bij elkaar, en iedereen die altijd openstaat om elkaar te helpen, doet me ontzettend goed. D.m.v. de uitgebreide trainingen en coaching met betrekking tot de welzijnspraktijk blijf ik up to date. Door de trainingsdagen kom ik steeds verder met m’n praktijk en blijf ik gemotiveerd en word ik eraan herinnerd waarom ik mensen met hun gezondheid wil helpen. De samenkomst met gelijkgestemde collega’s is heel prettig en er is altijd mogelijkheid om ervaringen en vragen uit te wisselen.”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten