Nieuwe WET? Beter WETEN!

EEN NIEUWE 1,5 METER WET PER 1-7-2020?
IK MAAK ER TOCH EEN FEESTJE VAN!
SLUIT JIJ OOK AAN?

Persoonlijk ben ik écht van de sociale contacten. Zowel gepland als volledig spontaan. Kinderlijk gelukkig kan ik me voelen als er onverwacht een vriend(in) voor de deur staat. Want “jeeej! Dan wordt het pas écht gezellig!

Met mijn werk als coach heb ik veel persoonlijke contacten. Met mijn klanten, en ook op maandelijkse trainingen die altijd weer een feestje zijn met veel (bevriende) collega’s uit het hele land.

Op het moment dat ik dit schrijf beleef ik mijn werk al RUIM drie maanden vanaf de online kant (april, mei en juni 2020). Alle trainingen, meetings en veel coach gesprekken gaan online via ZOOM, What’s App, etc. Ik moet bekennen: het geeft tóch een soort rust, terwijl het drukker is dan ooit. Want omdat velen zijn gaan SAMENWERKEN, nóg meer dan ooit tevoren, zijn er mooie krachten gebundeld en maken we écht meters met z’n allen.

En dan is daar ineens de nieuwe 1,5 meter wet. Als deze nieuwe wet erdoor komt (en daar ziet het wel naar uit) gaan we een zeer onzekere tijd tegemoet die we, volgens mij, allemaal niet moeten willen. Maar we kunnen er allemaal wel iets van ‘vinden’, het zal daarom niet veranderen. ‘Weet’ daarom beter en laat je er niet door lamslaan. Sta op, en doe wat goed voelt.

Ik demonstreer niet, want alles waaraan je aandacht geeft, groeit. Wel zou ik willen zeggen: blijf vooral dicht bij jezelf in deze tijd. Of je dat fysiek ook wilt doen, wordt mogelijk zometeen dus al voor ons bepaald. Op straffe van een boete. Maar mind-technisch kan niemand je iets afnemen.

Wij van WC EEND adviseren WC EEND was ooit een reclame op TV. Maar ik kan dit oprecht zeggen over Herbalife. Want de manier waarop het bedrijf ons steunt om ook in deze tijd vooruit te komen is fantastisch. Alles wordt beschikbaar gesteld om ons ALLES online te laten voortzetten. Zodanig, dat onze klanten er totaal geen hinder door ondervinden. Hoe ik dat weet? Dat heb ik iedereen gewoon persoonlijk gevraagd.

Alles draait dus door, wij zijn er voor elkaar en helpen elkaar. In welk bedrijf vind je dat, zonder concurrentie, terwijl je allemaal zelfstandig ondernemer bent én hetzelfde werk doet? Dat heet VERTROUWEN. Vertrouwen in elkaar en in het bedrijf. Vertrouwen in mijn klanten dat ze weten wat ze doen. En vertrouwen in mijn eigen creativiteit om door te gaan. Want we doen snotdikkie belangrijk werk! En omdat met Herbalife altijd alles is omkleed met FUN, is zelfs het online werken een feestje geworden.

Herbalife weet als geen ander bedrijf wat BUSINESS MEETS PLEASURE betekent!

Jij kunt ook onderdeel uitmaken van ons fantastische gemotiveerde team met een teamspirit waar menig HR manager nog een puntje aan kan zuigen! Lijkt het je leuk om meer te weten over hoe wij werken en om te kijken of je in aanmerking komt voor een eventuele samenwerking? Kom dan gewoon eens luisteren naar ons verhaal. Ik hoor dan ook graag wat jou in beweging brengt en waar jij blij van wordt. Samen ontdekken we vanzelf of het matcht.

STRONGER TOGETHER!

Geplaatst in categorie: Blog

HEERLIJK, cookies waar je gegarandeerd NIET dik van wordt! Google Analytics verzamelt ze (anoniem!) voor mij om Health Design zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om je de beste surfervaring mogelijk te geven. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op 'Accepteren' dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten